SKRÆDDERSYET LØSNING

En hjemmeside løsning lavet i samarbejde med mig, bliver selvfølgelig tilpasset din virksomheds behov. Der bliver taget højde for virksomhedens målgruppe, så kommunikationen sidder lige i skabet.

MOBILVENLIG

I dag sker de fleste hjemmeside visninger via en smartphone. Derfor er hjemmesiderne tilpasset de mange forskellige skærmstørrelser og det vil altså sige, at om du ser siden på din mobil, tablet eller computer vil oplevelsen være den samme.

WORDPRESS CMS

Jeg sætter hjemmesiden op for dig i det populære CMS system WordPress, som i dag er udbyder til næsten 27% af hele internettet. Dig og dine medarbejdere vil derefter have mulighed, for at rette i sidens indhold og tilføje nyt materiale.

SEO INTEGRATION

Din hjemmesides placering på søgemaskiner som Google, er yderst vigtig for din virksomheds synlighed. Derfor er alle hjemmesiderne søgemaskine optimerede.

ONLINE WEBSHOP

Integrering af en webshop på din virksomheds hjemmeside er selvfølgelig en mulighed. Jeg benytter mig af WooCommerce, et troværdigt e-commerce plug-in som mange store webshops kører på den dag i dag. Her kan man betale med kredit kort, MobilePay mm.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics gør det muligt at se tonsvis af informationer om dine kunder, der giver et overblik over deres opførsel på siden. Jeg sætter selvfølgelig siden op til at fungere med dette vigtige redskab.

DOMÆNE & WEBHOTEL

Jeg hjælper med registrering af domænenavn og hosting til din hjemmeside. Webhotellerne jeg personligt anbefaler starter fra kun 19,00 kr/måned.

BRUGERDEFINERET MAIL

Efter køb af domæne bliver e-mailadresser med endelsen @ditdomæne.dk tilgængelige. Disse emails er ganske gratis, og opsætning af dine ønskede webmails er en del af mine ydelser.

SOCIALE MEDIER

De sociale medier er en god måde at få folk ind på din hjemmeside. Medier som Facebook, LinkedIn og Instagram kan hjælpe med, at øge trafikken på din hjemmeside.

HAR JEG FÅET DIN INTERESSE?

Se projekter jeg tidligere har arbejdet på, eller lad os mødes over en kop kaffe og snakke om hvad jeg kan hjælpe dig med.