PRAKTIK I EFTERÅRET 2018

Start i juli / august 2018

Det formelle

I form af min uddannelse som Int. PBA Web Developer, skal jeg bruge 12-15 ugers praktik for at styrke forbindelsen mellem teori og praktisk erfaring. Jeg har blandt andet haft fagene interface design, UX design og project management, og kan derfor både arbejde i teams eller være ansvarlig for mine egne projekter og opgaver. Jeg har desuden arbejdet som freelancer på projekter af varierende størrelse hos diverse virksomheder, sideløbende mit studie, hvor jeg har designet hjemmesider, stået for E-commerce og arbejdet med API’er. Se mine projekter her.

Det personlige
På et mere personligt plan, ønsker jeg at arbejde i et kreativt miljø, hvor jeg både kan bidrage og få sparring, da jeg gerne vil forbedre mine kompetencer og stå stærkere i branchen – dette inkluderer blandt andet JavaScript og React eller Angular samt samarbejde med andre udviklere og designere.

Mine interesser ligger nemlig inden for frontend-udvikling, UX og UI, og jeg er generelt en kreativ designer, der lægger vægt på brugervenlighed og moderne og intuitivt design. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker og jeg tilpasser mig hurtigt, grundet de mange forskellige projekter jeg er blevet kastet ud i. Jeg er vant til at arbejde med værktøjer som GitHub, CMS-systemer, compilers og Adobe CC pakken mm. og derfor føler jeg, at kan bidrage på et bredt plan.

HTML
CSS
WordPress
PHP
Javascript
Mathias Oxholm - Billig hjemmeside design

HVEM ER JEG?

Mit navn er Mathias Oxholm, jeg er 22 år gammel, og i øjeblikket studerer jeg til webudvikler med fokus på kommunikation og design på IBA Erhvervsakademi. Jeg er uddannet multimediedesigner, og min passion ligger inden for frontend webudvikling, hvor jeg har et godt øje for detaljer. Grafisk design, videoproduktion og fotografering er dog også en del af mine kompetencer. Jeg lægger stor vægt på moderne og minimalistisk design, en brugervenlig oplevelse og at øge din virksomheds synlighed på internettet.

HAR JEG FÅET DIN INTERESSE?

Se mine tidligere projekter eller lad os mødes over en kop kaffe